Over ons

Ons bedrijf bestaat uit twee elektronici die samengeteld al bijna 80 jaar ervaring hebben op het gebied van elektronica (reparaties). Beiden hebben een afgeronde studie in deze richting en voor allebei is het een levenslang plezier. We zijn al meer dan 10 jaar actief in de telecommunicatie reparatie  wereld, één van ons als mede eigenaar en technisch directeur van een grootzakelijk reparatie concern, de ander als elektronicus pur sang. Daarnaast zijn we al meer dan 25 jaar zeer goede vrienden.

Samen hebben we vastgesteld dat de “telefoonreparatie” markt ons niet meer aanspreekt. Sinds een aantal jaren wordt de markt overspoeld met winkeltjes en bedrijfjes die claimen te kunnen repareren, maar ondertussen een dusdanig slechte kwaliteit leveren en daarmee niet alleen hun eigen, maar ook de reputatie van serieuze bedrijven beschadigen. Omdat veel van deze reparatiebedrijfjes Peren zijn, en wij onszelf graag als Appels zien, willen we niet meer met elkaar vergeleken worden. We hebben daarom besloten om daar te gaan, waar Appels Appels kunnen zijn en Peren niet zullen volgen. Ons werk vereist gedegen kennis en kunde. De kennis delen we van harte met hen die er behoefte aan hebben, onze kunde komt voort uit vele jaren ervaring in dit vakgebied.

We hebben Logicboard Repair opgericht met  een eerlijke en open visie. Wij en onze naasten moeten van de inkomsten goed kunnen eten en leven, maar rijk willen we er niet van worden. We repareren in plaats van vervangen, daar waar dat mogelijk is, en bewerkstelligen daarmee betaalbare reparaties. Door repareren in plaats van vervangen dragen we bij aan minder afval de in wereld door het verlengen van de levensduur van apparatuur.  Onze inkomsten genereren is een noodzaak, een tevreden klant is onze echte beloning.