Over ons

Ons bedrijf bestaat uit twee elektronici die samengeteld al meer dan 80 jaar ervaring hebben op het gebied van elektronica (reparaties). We hebben beiden een afgeronde studie in deze richting en voor allebei is het een levenslang plezier. We zijn inmiddels al meer dan 18 jaar actief in de telecommunicatie reparatie  wereld, één van ons als mede eigenaar en technisch directeur van een grootzakelijk reparatie concern, de ander als elektronicus pur sang. Daarnaast zijn we al meer dan 30 jaar zeer goede vrienden.

Samen hebben we vastgesteld dat de “telefoonreparatie” markt ons niet meer aanspreekt en zijn we ons in 2016 gaan specialiseren op het gebied van (vooral Mac) apparatuur. Ons werk vereist gedegen kennis en kunde. De kennis delen we van harte met hen die er behoefte aan hebben, onze kunde komt voort uit de vele jaren ervaring op dit vakgebied.

We hebben Logicboard Repair opgericht met  een eerlijke en open visie. We repareren in plaats van vervangen, daar waar dat mogelijk is, en bewerkstelligen daarmee betaalbare reparaties. Door te repareren in plaats van te vervangen dragen we bij aan minder afval de in wereld door het verlengen van de levensduur van apparatuur.  Onze inkomsten genereren is een noodzaak, een tevreden klant is onze echte beloning.

Theo en Chris